Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php56/sess_7d1ea063409fef697d2016e245697746, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/onceinromania/public_html/civicavengers/wp-content/plugins/wpforum/wpf-includes/class-notices.php on line 16

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php56) in /home/onceinromania/public_html/civicavengers/wp-content/plugins/wpforum/wpf-includes/class-notices.php on line 16

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/onceinromania/public_html/civicavengers/wp-content/themes/jup/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Regulament - Civic Avengers

Regulament oficial al competiției CIVIC AVENGERS

Civic Avengers este o competiție civică lansată de Inițiativa România în cadrul proiectului Once Upon a Time in Romania de educație civică și anticorupție.

I. Organizatorii competiției

Organizatorii competiției sunt:

  • Asociația Platforma Inițiativa România, persoană juridică cu sediul în București, strada Gala Galation nr 55A, sector 1, înregistrată în Registrul Asociaților cu numărul 27634/299/2016, CIF 36327705 și
  • Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate, persoană juridică cu sediul în Sofia, Bulgaria, Bvd. Bulgaria nr 51B, cod fiscal 000682490, denumite in continuare “Organizatorii”

Participanții la concurs se obligă să respecte termenii și condițiile regulamentului potrivit celor menționate mai jos (denumit în continuare „Regulament”). Regulamentul este întocmit și făcut public prin vizitarea site-ului www.onceinromania.ro/civicavengers.

Organizatorii își rezervă dreptul de a opri Competiția în orice moment, de a modifica prezentul Regulament, urmând ca astfel de schimbări să intre in vigoare numai după anunțul prealabil de prezentare a acestor modificări pe site-ul www.onceinromania.ro/civicavengers.

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica termenul-limită pentru înscrierea participanților, de a prelungi sau scurta perioada de concurs cu condiția să anunțe în prealabil acest lucru pe www.onceinromania.ro/civicavengers.

II. Perioada de desfășurare a concursului:

Competiția se derulează în perioada 18 octombrie – 06 decembrie 2018 și se va desfășura în conformitate cu prevederile prezentului Regulament care este obligatoriu pentru toți participanții. Competiția constă în 6 etape obligatorii de câte o săptămână.

Perioada de înscriere a participantilor începe la data de 18 octombrie 2018 și se încheie la data începerii ultimei etape (misiuni) din concurs, adică pe 27 noiembrie 2018.

Organizatorii permit înscrierea participanților și după începerea competiției, aceștia asumându-si să recupereze etapele săptămânale lansate până la momentul înscrierii tardive. Parcurgerea fiecărei etape dintre cele șase ale competiției, în ordinea în care ele au fost lansate, este condiția calificării in clasamentul final al concursului. Între 5-7 decembrie va avea loc perioada de jurizare. Câștigătorii premiului cel mare sunt participanții care au acumulat cele mai multe puncte pe parcursul întregii competiții și vor fi anunțati pe site-ul oficial pe data de 07 decembrie. Câștigătorii vor participa la o cafea cu Președintele României în luna decembrie, la o dată care va fi anunțată din vreme.

III. Condiții de participare

Concursul este deschis tuturor persoanelor fizice, indiferent de naționalitate, rasă, sex sau religie, care au împlinit vârsta de 16 ani până la data de 18 octombrie 2018 și care au domiciliul stabil în România.

Nu pot participa la acest concurs membrii Asociației Inițiativa România, membrii Fundației Friedrich Naumann pentru Libertate, membrii oricăror organizații partenere, precum și rudele și afinii acestora, până la gradul IV inclusiv.

Pentru ca participarea să fie considerată validă, participanții trebuie să se înscrie pe platforma online a concursului www.onceinromania.ro/civicavengers pe pagina Înscrie-te, respectând condițiile prezentate în paragraful anterior si completându-și în întregime formularul de înscriere. Competiția presupune realizarea obiectivelor de etapă (Misiuni) anunțate în prealabil de Organizatori, fiecare etapă/misiune conținând sarcini recompensate cu numărul de puncte afișate pentru fiecare în parte. Numărul de puncte determină poziția în clasamentul pe etape și clasamentul final al competiției. Completarea formularului de înscriere presupune acceptarea Regulamentului.

Formularul este disponibil pe site în secțiunea Înscrie-te.

IV. Mecanism, reguli si condiții de înscriere

Competiția se va desfășura pe parcursul a 6 etape săptămânale disponibile pe platforma www.onceinromania.ro/civicavengers la sectiunea Misiuni, pe care Organizatorii le vor anunța în prealabil, cu teme, obiective, punctaj și premii de etapă. Participanții vor avea de îndeplinit obiectivele de etapă anunțate, acumulând puncte care să-i poziționeze în clasamentul pe etapă și clasamentul final.

Cei mai bine plasați concurenți în fiecare etapă sunt cei care au obținut cel mai mare punctaj în cadrul etapei respective. Acești concurenți primesc premiile de etapă anunțate de Organizatori în secțiunea Premii.

Fiecare etapă poate avea mai mulți câștigători în limita numărului de premii disponibile, oferite de Organizatori și de partenerii competiției Civic Avengers.

În caz de egalitate în clasamentul final, Organizatorii vor putea anunța o probă suplimentară de baraj pentru departajarea câștigătorilor Marelui Premiu, întâlnirea civică la o cafea cu Președintele României, domnul Klaus Iohannis. Înscrierea participanților se face individual, ca persoană fizică, nu ca echipă/grup sau persoană juridică. Fiecare participant răspunde personal cu privire la modul în care participă și își atinge obiectivele, Organizatorii nepermițând acte, fapte sau demersuri care sa contravină legislației in vigoare din Romania. În cazul în care un participant încalcă reguli ale decenței sau prevederi legale pentru atingerea unui obiectiv din competiție, Organizatorii își rezervă dreptul de a-l scoate descalifica fără nici o despăgubire ulterioară.

Ne dorim ca Civic Avengers să fie un exemplu de civism în România, așadar orice comportament care este altfel decât exemplar nu va fi tolerat.

V. Jurizare si premii

Organizatorii vor anunța înainte la începerea fiecărei etape/misiuni a competiției punctajul disponibil participanților, premiile de etapă oferite și numărul lor. Punctele acumulate de fiecare participant vor fi prezentate pe parcursul concursului într-un clasament general, actualizat după fiecare etapă si publicat pe site în secțiunea LEADERBOARD. Premiul cel mare al concursului constă în invitația și ocazia de a participa la „O discuție la

cafea cu Președintele României”.

Data și ora exacta a întâlnirii cu Președintele României vor fi si comunicate ulterior de către Organizatori și făcute publice atât pe site-ul www.onceinromania.ro/civicavengers cât și în mass media. Câștigătorii Marelui Premiu vor fi notificați și invitați și în scris, la adresa de email pusă la dispoziție la momentul înscrierii. Organizatorii își rezervă și dreptul de a reveni cu reguli speciale de protocol cu privire la desfășurarea si participarea la întălnirea civică cu Președintele României.

VI. Înștiințarea câștigătorilor

Câștigătorii concursului vor fi anunțați pe 6-7 decembrie 2018 pe site-ul oficial al concursului și pe pagina de Facebook a Inițiativa România. Aceștia vor fi contactați individual prin intermediul adreselor de email furnizate.

VII. Protecția datelor cu caracter personal

Prin participarea la Competiție, participanții își exprimă consimțământul expres și neechivoc pentru activitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal (nume, prenume, telefon, adresă email) de către Organizatori în scopul: validării, acordării și trimiterii premiilor către câștigători.

Datele personale ale participanților sunt confidențiale și vor fi folosite doar pentru funcționarea normală a Competiției. Organizatorii v dezvălui o parte din datele personale colectate, respectiv nume, prenume, exclusiv societăților afiliate și/sau partenerilor contractuali, în scopul utilizării acestor date în activitățile de promovare aferente Competiției (televiziune, radio, presă, alte materiale tipărite).

Prin participarea la acest concurs, participanții sunt de acord ca, în cazul în care vor câștiga, numele și prenumele, localitatea în care domiciliază și fotografia lor să poată fi făcute publice și folosite în scopuri publicitare de către organizator în diverse materiale de presă, audio, video, fără niciun fel de plată aferentă.

VIII. Taxe și impozite

Premiile de etapă oferite la fiecare etapă/misiune din Competiție sunt premii în obiecte și nu comportă sarcini de natură fiscală. Premiile vor fi livrate cu titlu gratuit câștigătorilor de etapă prin curier, la o adresă pusă la dispoziție ulterior momentului în care respectivul participant a fost anunțat că îndeplinește criteriile de acordare a premiilor de etapă.

Orice alte obligații de natură fiscală sau de orice altă natură în legătura cu premiul câștigat sunt și rămân în sarcina exclusivă a câștigătorului.

IX. Dispoziții finale

Participarea la concurs presupune acceptarea implicită a prevederilor prezentului Regulament de Concurs.

Prezentul regulament este disponibil în mod gratuit pe pagina web a organizatorilor:

www.onceinromania.ro/civicavengers.

Detalii se pot obține la numărul de telefon 0752.548.554 între orele 10:00 – 18:00 de luni până vineri, precum și pe adresa de email civicavengers@initiativaromania.ro.

Organizatori:

Asociația Platforma Inițiativa România

Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate

 

Sari la bara de unelte