Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/onceinromania/public_html/civicavengers/wp-content/themes/jup/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Home - Civic Avengers

Pasul 1: Go, go, go Avengers!

Înscrie-te și dă de știre prietenilor.

Îți creezi un cont și intri în echipa Civic Avengers, gata de prima misiune.

Ești pregătit de acțiune? Vino în echipă!

Pasul 2: Antrenament

Antrenamentul are 6 săptămâni de misiuni civice! Treaba ta este să aduni cât mai multe puncte ca să primești premiile misiunii și să ai șanse la premiul cel mare. Dacă ai intrat în joc mai târziu, recuperează iute, completând misiunile anterioare!

Pasul 3: Fii printre câștigători!

Dacă închei toate misiunile și aduni cele mai multe puncte, vei fi invitat la o cafea cu Președintele!

Da, ai înțeles bine, Președintele României, Klaus Iohannis, vrea să te cunoască.

 • Cristiana Paula Kania
  Cristiana Paula Kania

  „Chiar dacă uneori ni se pare ca suntem prea «mici» și că nu avem putere să rezolvăm o situație, este important să conștientizăm că împreună, pas cu pas, ne putem face auziți și putem aduce o schimbare prin implicarea noastră! Cred că în fiecare dintre noi se ascunde un mic civic avenger, important e să îl descoperim și să îl punem la treabă!”

 • Samuel Gabriel Pîslariu
  Samuel Gabriel Pîslariu

   „Mi-a plăcut mult cum ați gândit misiunile și că m-au ajutat să văd mai multe fețe ale societății și cum pot să mă implic pentru a aduce schimbare.”

 • Ștefan Radovici
  Ștefan Radovici

  „Despre Civic Avengers pot spune că mi-a atras atenția asupra lucrurilor simple pe care le putem face ca cetățeni pentru a îmbunătăți societatea și sunt sigur că pe tot parcursul vieții am să revin la reciclat, sesizări, aducându-mi aminte de acest concurs.”

 • Gabriel Valentin Pascu
  Gabriel Valentin Pascu

  „În opinia mea, educația și spiritul civic sunt principalele atuuri ale unei persoane, așa că nu trebuie neglijate. (…) Societatea are nevoie de lideri sau personalități pentru a putea progresa, iar aceștia nu vor apărea din senin.”

Da, președintele Klaus Iohannis vrea să îi cunoască pe cei mai implicați și determinați tineri din acest Civic Camp. În decembrie vei putea să stai de vorbă cu el, să-i spui chiar tu că putem și cum putem să avem o țară mai bună pentru toți cetățenii ei.

Gata de provocare?

Ești chemat să îți antrenezi super-puterile într-o provocare civică de 6 săptămâni: căutăm Civic Avengers, super-eroi din lumea reală care știu și vor să își adune la un loc forțele pentru a face ca vocea și puterea cetățenilor să crească. Te vei confrunta cu 6 misiuni, una pe săptămână, și vei deveni un cetățean mai bun, unul dintre cei care fac lucrurile să se schimbe. Și vei câștiga și premii.

Ești și tu un Civic Avenger? Demonstrează asta!

Înscrie-te și invită-i și pe prietenii tăi să participe. Cu cât suntem mai mulți cei hotărâți să acționeze, cu atât mai multe șanse vom avea să facem ca în România politicienii să țină cont de binele cetățenilor.

Cei mai buni Civic Avengers își vor primi răsplata în fiecare săptămână, acumulând puncte și câștigînd premii de etapă. Cei mai buni dintre cei buni vor fi invitați la sfârșitul celor 6 săptămâni de antrenament civic la o cafea cu Președintele României.

Gata de provocare?

Treci la acțiune: înscrie-te în Civic Avengers chiar acum, creează-ți un profil și invită-ți prietenii să participe și ei. Citește regulamentul Avengers ca să știi ce te așteaptă în fiecare săptămână până la începutul lunii decembrie.
Go, Civic Avengers!

Sari la bara de unelte