Pasul 1: Go, go, go Avengers!

Înscrie-te și dă de știre prietenilor.

Îți creezi un cont și intri în echipa Civic Avengers, gata de prima misiune.

Ești pregătit de acțiune? Vino în echipă!

Pasul 2: Antrenament

Antrenamentul are 6 săptămâni de misiuni civice! Treaba ta este să aduni cât mai multe puncte ca să primești premiile misiunii și să ai șanse la premiul cel mare. Dacă ai intrat în joc mai târziu, recuperează iute, completând misiunile anterioare!

Pasul 3: Fii printre câștigători!

Dacă închei toate misiunile și aduni cele mai multe puncte, vei fi invitat la o cafea cu Președintele!

Da, ai înțeles bine, Președintele României, Klaus Iohannis, vrea să te cunoască.

Da, președintele Klaus Iohannis vrea să îi cunoască pe cei mai implicați și determinați tineri din acest Civic Camp. În decembrie vei putea să stai de vorbă cu el, să-i spui chiar tu că putem și cum putem să avem o țară mai bună pentru toți cetățenii ei.

Gata de provocare?

Ești chemat să îți antrenezi super-puterile într-o provocare civică de 6 săptămâni: căutăm Civic Avengers, super-eroi din lumea reală care știu și vor să își adune la un loc forțele pentru a face ca vocea și puterea cetățenilor să crească. Te vei confrunta cu 6 misiuni, una pe săptămână, și vei deveni un cetățean mai bun, unul dintre cei care fac lucrurile să se schimbe. Și vei câștiga și premii.

Ești și tu un Civic Avenger? Demonstrează asta!

Înscrie-te și invită-i și pe prietenii tăi să participe. Cu cât suntem mai mulți cei hotărâți să acționeze, cu atât mai multe șanse vom avea să facem ca în România politicienii să țină cont de binele cetățenilor.

Cei mai buni Civic Avengers își vor primi răsplata în fiecare săptămână, acumulând puncte și câștigînd premii de etapă. Cei mai buni dintre cei buni vor fi invitați la sfârșitul celor 6 săptămâni de antrenament civic la o cafea cu Președintele României.

Gata de provocare?

Treci la acțiune: înscrie-te în Civic Avengers chiar acum, creează-ți un profil și invită-ți prietenii să participe și ei. Citește regulamentul Avengers ca să știi ce te așteaptă în fiecare săptămână până la începutul lunii decembrie.
Go, Civic Avengers!

Pozitie Nume Puncte
1 angeliapv18 50
2 haroldnc18 50
3 KdoqPplOl 50
4 Kennethflimi 50
Sari la bara de unelte