Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/onceinromania/public_html/civicavengers/wp-content/themes/jup/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Home - Civic Avengers

Pasul 1: Go, go, go Avengers!

Înscrie-te și dă de știre prietenilor.

Îți creezi un cont și intri în echipa Civic Avengers, gata de prima misiune.

Ești pregătit de acțiune? Vino în echipă!

Pasul 2: Antrenament

Antrenamentul are 6 săptămâni de misiuni civice! Treaba ta este să aduni cât mai multe puncte ca să primești premiile misiunii și să ai șanse la premiul cel mare. Dacă ai intrat în joc mai târziu, recuperează iute, completând misiunile anterioare!

Pasul 3: Fii printre câștigători!

Dacă închei toate misiunile și aduni cele mai multe puncte, vei fi invitat la o cafea cu Președintele!

Da, ai înțeles bine, Președintele României, Klaus Iohannis, vrea să te cunoască.

 • Eduard-Alex Ciuhandu
  Eduard-Alex Ciuhandu

  „Cred că cel mai important lucru pe care l-am învățat pe parcursul provocărilor este că o democrație sănătoasă nu funcționează de sus, ci de la oameni simpli, tineri ca mine, care se implică, fac voluntariat, cer socoteală autorităților și vin cu inițiative noi, care aduc o schimbare pozitivă în comunitate. (…) Oricine poate aduce o schimbare în bine dacă e complet dedicat și luptă până la capăt pentru valorile sale.”

 • Ștefan Radovici
  Ștefan Radovici

  „Despre Civic Avengers pot spune că mi-a atras atenția asupra lucrurilor simple pe care le putem face ca cetățeni pentru a îmbunătăți societatea și sunt sigur că pe tot parcursul vieții am să revin la reciclat, sesizări, aducându-mi aminte de acest concurs.”

 • Iulian Dronca
  Iulian Dronca

  „O provocare civică nu trebuie ratată pentru că exemplul prin care putem dovedi că ne pasă de noi și de cel de lângă noi este tocmai implicarea civică, iar atâta timp cât vor exista civic avengers, România nu va fi pierdută, oricâte atacuri ar exista împotriva statului și în favoarea unor grupuri de interese.”

 • Robert Andrei Costache
  Robert Andrei Costache

  „Am fost motivat de dorința de învățare, de felul în care îi pot încuraja pe alți tineri să fie viitorii lideri ai României și, nu în ultimul rând, de modul în care doar prin implicarea activă a fiecărui cetățean în parte putem aduce plus valoare societății în care trăim și pe care dorim să o dezvoltăm.”

Da, președintele Klaus Iohannis vrea să îi cunoască pe cei mai implicați și determinați tineri din acest Civic Camp. În decembrie vei putea să stai de vorbă cu el, să-i spui chiar tu că putem și cum putem să avem o țară mai bună pentru toți cetățenii ei.

Gata de provocare?

Ești chemat să îți antrenezi super-puterile într-o provocare civică de 6 săptămâni: căutăm Civic Avengers, super-eroi din lumea reală care știu și vor să își adune la un loc forțele pentru a face ca vocea și puterea cetățenilor să crească. Te vei confrunta cu 6 misiuni, una pe săptămână, și vei deveni un cetățean mai bun, unul dintre cei care fac lucrurile să se schimbe. Și vei câștiga și premii.

Ești și tu un Civic Avenger? Demonstrează asta!

Înscrie-te și invită-i și pe prietenii tăi să participe. Cu cât suntem mai mulți cei hotărâți să acționeze, cu atât mai multe șanse vom avea să facem ca în România politicienii să țină cont de binele cetățenilor.

Cei mai buni Civic Avengers își vor primi răsplata în fiecare săptămână, acumulând puncte și câștigînd premii de etapă. Cei mai buni dintre cei buni vor fi invitați la sfârșitul celor 6 săptămâni de antrenament civic la o cafea cu Președintele României.

Gata de provocare?

Treci la acțiune: înscrie-te în Civic Avengers chiar acum, creează-ți un profil și invită-ți prietenii să participe și ei. Citește regulamentul Avengers ca să știi ce te așteaptă în fiecare săptămână până la începutul lunii decembrie.
Go, Civic Avengers!

Sari la bara de unelte