Misiunea 2/6. Green Avengers

Avengers, let’s go Green!

Săptămâna aceasta e ECO și dorim să te vedem în acțiune. Este foarte simplu… arată-ne că te implici și vei primi puncte. Cu cât vei acumula mai multe, cu atât vei avea șanse mai mari să primești un premiu.

Vezi ce premii poti castiga la misiunea 2! 

Care sunt acum super-puterile tale GREEN? Alege tot ce ți se potrivește: 

 

 

 • Colectezi separat deșeurile? Nu arunci la întâmplare bateriile folosite sau produse electrice/electrocasnice? Ești foarte tare!!!

  Încarcă mai jos o poză prin care ne poți arăta că faci acest lucru și câștigi 50 de puncte!

   


 • Te-ai implicat până acum în diverse acțiuni ecologice (de exemplu: plantare de copaci, evenimente de ecologizare, „Plantăm fapte bune” sau altele proiecte similare)?

  Încarcă aici o poză prin care ne poți arăta implicarea ta și câștigi 50 de puncte.

   


 • Mergi la școală sau job cu bicicleta/trotineta/placa/rolele sau chiar pe jos, ca să avem un aer mai curat?
  Bravo pentru mișcare! Încarcă aici o poză ca să vedem cum arată drumul tău zilnic și câștigi 50 de puncte.


 • Povestește-ne ce altceva mai faci pentru a menține planeta sănătoasă, încarcă aici o poză și câștigi 50 de puncte.


 

Let’s Do It Romania și Greenpeace te provoacă la acțiune!

Câștigă și mai multe puncte luând cel puțin una din provocările de mai jos: 

 • Implică-te activ în procesul de cartare a deșeurilor. Trebuie să faci doar câțiva pași: descarcă aplicația World Cleanup, cartează o zonă cu deșeuri (intră aici https://letsdoitromania.ro/proiecte/aplicatia-world-cleanup/ pentru instrucțiuni), fă printscreen/poză cu deșeul cartat în aplicație pe care să îl/o incluzi într-o postare pe Facebook/Instagram cu acțiunea ta în care să incluzi și link public. Încarcă aici dovada acestei postări pentru 100 de puncte!

  Implică-te activ în procesul de cartare a deșeurilor. Trebuie să faci doar câțiva pași: descarcă aplicația World Cleanup, cartează o zonă cu deșeuri (intră aici https://letsdoitromania.ro/proiecte/aplicatia-world-cleanup/ pentru instrucțiuni), fă printscreen/poză cu deșeul cartat în aplicație pe care să îl/o incluzi într-o postare pe Facebook/Instagram cu acțiunea ta în care să incluzi și link public.

  Încarcă aici dovada acestei postări pentru 100 de puncte!

   


 • Avenger & Guardian: protejează Ținutul Secular al pădurilor din România cu aplicația Forest Guardian de la Greenpeace România! Trebuie să faci doar câțiva pași: descarcă aplicația, urmează tutorialul de utilizare, găsește cel puțin o zonă pe care să o raportezi/fi de acord cu una dintre zonele deja raportate,  fă printscreen/poză cu raportatea și include-o într-o postare pe Facebook/Instagram cu acțiunea ta în care să inserezi și link public.
  Încarcă
   dovada acestei postări pentru 100 de puncte!

  Avenger & Guardian: protejează Ținutul Secular al pădurilor din România cu aplicația Forest Guardian de la Greenpeace România! Trebuie să faci doar câțiva pași: descarcă aplicația, urmează tutorialul de utilizare, găsește cel puțin o zonă pe care să o raportezi/fi de acord cu una dintre zonele deja raportate,  fă printscreen/poză cu raportatea și include-o într-o postare pe Facebook/Instagram cu acțiunea ta în care să inserezi și link public.

  Încarcă  dovada acestei postări pentru 100 de puncte!

   


  Google play App store

 

Sari la bara de unelte