Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php56/sess_38a4d41ea7caf7a049977c6f46367245, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/onceinromania/public_html/civicavengers/wp-content/plugins/wpforum/wpf-includes/class-notices.php on line 16

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php56) in /home/onceinromania/public_html/civicavengers/wp-content/plugins/wpforum/wpf-includes/class-notices.php on line 16

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/onceinromania/public_html/civicavengers/wp-content/themes/jup/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Premii - Civic Avengers

Intră în competiția Civic Avengers și poți câștiga la fiecare misiune premii. Vom premia etapă cu etapă pe aceia care obțin cele mai multe puncte îndeplinind cât mai multe provocări.

Verifică pagina Leaderboard ca să știi cum stai în clasamentul Civic Avengers.

Dacă parcurgi toate cele 6 misiuni în următoarele 6 săptămâni te vei număra printre finaliști.

Cei mai bine clasați dintre finaliști sunt așteptați în decembrie la o cafea cu Președintele. Tare, nu-i așa?

Pe Forum intră în dialog cu alți Civic Avengers, inspiră-te și cere sprijinul Mentorilor ca să îți crească puterile civice.

Premii de etapă, editia precedenta

Dacă te vei număra printre premianții misiunii finale, vei câștiga o vizită în Parlamentul României.

Cum se desfășoară ședințele de plen? Cum arată sălile de ședințe ale comisiilor permanente? Cum se modifică legile? Ce face un consilier parlamentar? Vei vedea la fața locului unde și cum lucrează senatorii și deputații noștri. 

Ești cetățean implicat! Te-ai remarcat în timpul misiunii mai întâi pentru că ai fost atent și nu ai trecut cu vederea neregulile din jurul tău care pot crea neplăceri sau chiar incidente. Ai fost cu ochii în patru pentru binele tău și al altor cetățeni ca tine.

Și ai intrat în dialog cu autoritățile, le-ai sesizat problemele și nu te-ai lăsat păgubaș până când nu ai obținut rezolvarea problemei.

Noi, cei de la Inițiativa România, credem că oamenii informați și implicați, comunitățile puternice, integritatea și competența sunt cele care ne vor permite să avem o țară așa cum ne-o dorim.

 

De aceea toate proiectele noastre sunt despre implicare cetățenească, transparența guvernării și a cheltuirii banilor publici, anticorupție și valori democratice.

Noi, echipa Inițiativa România, suntem mândri să te premiem cu un hanorac și să te invităm săne cunoști și să ni te alături.

Avem câte un hanorac pentru primii 10 câștigători ai etapei, dar sperăm să oferim chiar mai multe!

Go, Avengers! Fiți cetățeni implicați!

Ai reușit să dai de urma banilor publici? Te-ai împrietenit cu aplicația Harta Banilor Publici și chiar ai descoperit niște cheltuieli care ți-au trezit bănuielile?

Ei, bine, meriți recompense pe măsură pentru faptul că ți-ai adus contribuția de Civic Avenger la Transparența banilor publici.

Așadar, de data aceasta partenerii noștri de la Goethe Institut te premiază.

Cei mai bine clasați 10 Avengers vor primi câte un voucher valoric de 100 de lei pentru a-și cumpăra ce cărți doresc de la Editura Humanitas.

 

Nu uita, ai multe șanse la această misiune să câștigi cât mai multe puncte și să fii în cursa pentru premiul cel mare al Concursului Civic Avengers – o cafea cu Președintele.

Avengers, v-ați făcut auziți!

Pentru aceia care reușesc să acumuleze cele mai multe puncte la misiunea 3, punem la bătaie cele mai râvnite insigne – un adevărat simbol al cauzelor care în ultimii ani au scos în stradă sute de mii de români. 

10 seturi îi așteaptă pe cei mai creativi și combativi Avengers!

Și pentru că energie civică trebuie să se mențină, chiar și acum, în prag de iarnă, ai de la noi și 10 plicuri de ceai!

Fie că te numeri printre premianții de la misiunea 1 sau nu, haide în cursa pentru premiile pe care le oferim în cadrul provocării GREEN AVENGERS!

Să știi că punctele care îți vor aduce premiul de etapă sunt doar cele pe care le acumulezi în cadrul acestei etape, așa că te invităm să răspunzi la cât mai multe dintre cele șase task-uri ale misiunii.

Iată și premiile de care te vei bucura:

  • 10 perechi de mănuși World Cleanup Day – ca să fii oricând pregătit să acționezi atunci când te întâlnești cu un morman de deșeuri. Mănușile sunt oferite de Let’s Do It Romania, partenerii noștri de etapă, care abia te-așteaptă să li te alături ca voluntar în oricare dintre acțiunile lor de curățenie.

 

  • 10 termosuri Greenpeace – numai bune când colinzi prin munți și văi, veghind la integritatea pădurilor virgine ale României. Colegii de la Greenpeace Romania se bazează pe tine să ajuți pădurile din România să fie ferite de defrișări ilegale.

Ai intrat în competiția Civic Avengers și la finalul primei misiuni poți să câștigi un premiu dacă te numeri printre cei care acumulează cel mai mare punctaj. Vei primi și badge-ul de CINEFIL CIVIC și numele tău se va găsi pe pagina LEADERBOARD,  printre cei mai buni.

Iată ce premii punem la bătaie:

  • Un set de 9 stickere cu eroii Once Upon a Time in Romania, oferit de Inițiativa România, organizatorii concursului. Avem 10 astfel de seturi și fiecare are câte 3 feluri de stickere, ca tu să le poți împărții și cu prietenii.

  • 10 exemplare din cartea scrisă de judecătorul Cristi Danileț, ”Educație juridică pentru liceeni”, oferite de prietenii noștri de la VeDem Just. Între noi fie vorba, am învățat multe de la domnul judecător și el a scris kitul anticorupție din proiectul nostru.

Sari la bara de unelte